De Gelderland poepsex dating club

poepsex dating club

Hoi , ik heb samen met een vriendin het idee opgevat om de Gelderland poepsex dating club te starten. Ook wel de scat dating club genoemd. Is nog maar een ideetje hoor van mij en een vriendin. We zijn samen een paar maand geleden gestart met poepsex dating en blijkbar is daar wel interesse naar. Zijn blijkbaar meer mensen dan je zou verwachten te vinden voor poepsex dating. Het is echt niet normaal hoor althans dat zullen de meeste mensen zeggen als ze in het openbaar zijn, hihih, Maar achter gesloten deuren bljken er veel mensen geintreseerd. Zolang hun vrienden of collega’s van het werk er maar niet achter komen dan is alles ok. Eens ze alleen zijn met je worden ze heel open over hun intense verlangens. Vooral sexuele verlangens dan , heel wat vrouwen fantaseren stiekem dat ze door hun vriendje of man worden onder gepoept, maar ze durven er niet voor uitkomen. Dus ze gaan maar via het internet op zoek naar gelijkgezinden, en dat zijn er nogal wat hoor. Er zou zoiets als een club voor poepsex liefhebbers moeten bestaan. Dat zou wel werken als je kijkt hoeveel mensen poepsex daten geil vinden. Momenteel zijn er nog maar twee leden ik en mijn vriendin. Maar we hopen nog wat mannen te ronselen via deze poepsex dating site. Gewoon lekker aanmelden op de site en me een geil berichtje sturen. Er is plaats genoeg in onze poepsex date club. Lidgeld hoef je niet te betalen en elk weekend houden we een poepsex orgie me al de leden,hihih. Dat zou wat zijn. hahah, Maar nu serieus, ben dus op zoek naar een eerlijke peopsex date in de regio Gelderland. Een soort van vaste kak relatie waar jij mij elk weekend op mijn hoofd komt kakken. Klinkt mischien stom maar dat lijkt me echt ontzettend geil. Zelf kak ik natuurlijk ook op jou als je dat lekker vind, mischien heb je zelf nog wat kinky ideetje? laat het ons horen .. kusjes